Follow us on

Depozitare

Capacitati importante de stockare in toate regimurile de temperatura

Alaturi de partenerii nostri din Romania si diverse locatii din Europa, ne ocupam de toate operatiunile de depozitare, incepand de la receptia marfii, manipulare, depozitare, pana la livrare. Avem o experienta mare in zona serviciilor de logistica si depozitare lucrand pentru clienti de anvergura. Misiunea noastra este sa va punem la dispozitie cele mai bune solutii personalizate de depozitare.

Intelegem care sunt principalele cerinte in materie de depozitare. Oferim soluții complete pentru lanturile de aprovizionare si vanzare adaptate nevoilor individuale ale clienților noștri. Ascultam fiecare client, folosim principii si tehnologie moderna si oferim o soluție pentru a satisface fiecare nevoie și buget. Serviciile de depozitare complete, includ coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.


Integrare în colaborare strânsă cu clienții.

Toate operatiunile se efectueaza prin scanare utilizand o aplicatie software WMS (dezvoltata de SAP) in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare, astfel incat se elimina posibilitatea erorii umane. Operam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless. La cerere putem oferi o integrare avansata cu sistemul dvs. ERP.

Personalul nostru are experiență în ridicarea comenzilor multiple, gestionarea paleților mixati, ridicarea & ambalarea pachetelor, eșantionare, gestionare retururi și servicii de management al mărfurilor. Serviciile noastre urmaresc sa vă simplifice logistica.


Oferim capacitati importante de depozitare in regim de temperatura ambientala. Marfurile se depoziteaza conform parametrilor legali, tinand cont de tipul de marfa si de cerintele si specificatiile Dvs. Depozitele pot fi autorizate sanitar-veterinar pentru produse alimentare de origine animala si non-animala fiind dotate cu rafturi de stocare si utilaje de ridicat si manipulat adecvate.

Suntem unul din principalii furnizori de servicii de depozitare in Europa Centrala. Asiguram depozitare in toate regimurile de temperatura ambientala (intre 15 si 25 grade). Operam 3 depozite in Timisoara si Bucuresti, in locatii strategice langa autostrada A1, cu o capacitate totala de 50 000 paleti si un rulaj de peste 1 500 000 paleti anual.


Care sunt avantajele Dvs folosind serviciul de depozitare Hopi?


  • Cresteti eficienta afacerii
  • Pastrati marfa in conditii de siguranta
  • Optimizati costurile logistice
  • Externalizati serviciile unui partener specializat, de incredere

Vreți să aflați mai multe despre locații de depozite, capacități de depozitare și serviciile noastre asociate? Doriti o oferta pentru serviciul de depozitare?

Vă rugăm să îi contactați pe profesioniștii noștri în logistică și veți afla tot ce aveți nevoie să știți. Contacteaza echipa noastra de logistica la email rnachiu@hopiro.ro sau telefon +40758053977 pentru a afla mai multe detalii.

Gradul de ocupare al depozitelor

0%
81%
100%
Stoc
actual
81%
Capacitate libera pentru Dvs
19%

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack