Follow us on

Servicii complete de logistica in zona Bucuresti si Ilfov

Servicii complete de logistica in zona Bucuresti si Ilfov

HOPI RO LOGISTICS asigura in zona Bucuresti si Ilfov servicii complete de logistica

Identificarea celor mai bune servicii logistice de transport, depozitare si livrare de marfuri reprezinta o mare provocare pentru orice companie care are ca obiect de activitate producerea si distributia de produse si bunuri pe care doreste sa le livreze eficient in cele mai bune conditii. Alegerea unei firme cu experienta, infrastructura logistica si o buna cunoastere a tuturor proceselor si tehnologiilor actuale implicate este esentiala in eficientizarea intregului proces de gestionarea a fluxului logistic.

Logistica moderna presupune adoptarea celor mai noi tehnologii in domeniu, sisteme de transport si de depozitare performante și economice, solutii personalizate, aplicatii software specializate pentru un schimb automat de informatii inteligent și mijloace sustenabile pentru reducerea impactului negativ al activității asupra mediului inconjurator. Serviciile noastre de logistica se caracterizeaza prin planificare integrata, organizare si control al tuturor fluxurilor de marfuri si materiale, incepând de la preluarea acestora la livrarea lor catre clienti.

HOPI RO LOGISTICS asigura in zona Bucuresti si Ilfov servicii complete de logistica (depozitare, manipulare si alte servicii conexe) in depozitul din Chiajna, -complexul P3 – depozit 6, situat in strada Italia 1-7.

Un disponibil azi de la 1.000 de paleti poate fi gestionat cu usurinta pentru o intreaga gama de produse paletizate, serviciile operate acoperind toate domeniile de activitate. Respectarea tuturor normelor de protectie si profesionalismul celor care manipuleaza produsele asigura certitudinea unor servicii complete si sigure. Stocarea temporara pentru varfurile de productie sau vanzari nu trebuie sa mai fie o problema pentru dumneavoastra; HOPI are acum solutia convenabila!

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata (email randrei@hopiro.ro sau telefon 0758.052.426) pentru a afla mai multe detalii.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack