Follow us on

Prezentare centru logistic HOPI CEE Fish Hub - transport si procesare de peste si fructe de mare

Prezentare centru logistic HOPI CEE Fish Hub - transport si procesare de peste si fructe de mare

HOPI CEE Fish HUB - Solutii complete de transport si procesare de peste si fructe de mare pentru zona centrala si de est a Europei

Parte din HOPI Holding, HOPI CEE Fish HUB propune partenerilor sai din tarile Europei Centrale si de Est o solutie completa de transport si procesare a pestelui proaspat si fructelor de mare. Misiunea acestui centru modern este sa ofere servicii de transport si de procesare in timpul cel mai scurt si la temperatura controlata in toate tarile din regiunea CEE.

Prin serviciile sigure de transport si logistica, HOPI CEE Fish HUB sprijina la nivelul Europei Centrale si de Est consumul de fructe de mare si peste. Ne-am asigurat ca prin reteaua noastra, transportul pestelui proaspat si al fructelor de mare ajunge in centrul nostru in maxim 18 ore de la recoltarea din marile invecinate. Apoi, la nivelul HOPI CEE Fish HUB, produsele marine sunt procesate, impachetate, etichetate si transportate in gheata conform standardelor de siguranta alimentara si de transport pana la partenerii nostri si centrele de distributie.

HOPI CEE FISH HUB este membru al SEAFOODWAYS, principala retea europeana pentru logistica si transport al pestelui si produselor marine.

HOPI CEE Fish HUB introduction from HOPI on Vimeo.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack