Follow us on

Noi servicii de transport maritim

Noi servicii de transport maritim

HOPi CEE Logistics a inteles necesitatea unui nou serviciu orientat catre client si a decis sa ofere din 2021, la nivel de Grup, servicii Ocean Freight partenerilor sai existenti si viitori.

Capacitatile disponibile, termenii comerciali si predictibilitatea reprezinta provocari semnificative pentru toti cei implicati in gestionarea transcontinentala a fluxurilor lantului de aprovizionare. In astfel de circumstante, este mai mult ca oricand important sa ai un partener logistic de incredere si receptiv pentru gestionarea transporturilor de marfa oceanica.

Obiectivul nostru este ca afacerea de transport maritim HOPI sa se angajeze in activitati similare celorlalte companii ale noastre, pastrand orientarea catre client. Departamentul Ocean Freight combina disponibilitatea si expertiza companiilor multinaționale cu increderea si disponibilitatea caracteristice abordarii afacerii noastre de familie. Noul serviciu vine sa completeze gama de solutii pentru lanturile de aprovizionare si vanzare.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack