Follow us on

Actiuni crestere siguranta rutiera

Actiuni crestere siguranta rutiera

"Suntem o companie de logistica iar soferii nostri conduc in fiecare zi, asa incat vrem sa fim un bun exemplu de comportament rutier"

In Cehia sunt peste sapte milioane de conducatori auto si peste trei milioane de motociclisti. Ciclismul este, de asemenea, cel mai popular sport individual din Cehia. Mii de bicicliști sunt victime ale unor accidente de circulație. Proiectul Show Respect, sustinut de sportivul profesionist Roman Kreuziger si alte personalitati locale, doreste sa schimbe in bine aceasta situatie. Campania sustinuta de Hopi este destinata cresterii nivelului de atentie si respect pe sosele intre biciclisti si soferi.

Unul dintre elementele importante ale campaniei este pastrarea unei distante laterale sigure de 1,5 m la depasirea biciclistilor. Acest element de siguranta este afisat pe vehicule Hopi din Republica Ceha, Slovacia si Ungaria. Initiatorii se concentreaza si pe alte domenii de actiune. "Conduc mai mult de 50.000 de kilometri pe an la volan. De aceea percep traficul pe drumuri ca un automobilist si un biciclist. Respectul reciproc este cheia. Si nu conteaza daca sunt in sa sau conduc, ”spune Roman Kreuziger.


Hopi este implicat de mult vreme in actiuni pentru siguranta rutiera si de aceea s-a alaturat initiativei Show Respect. "Suntem o companie de logistica iar soferii nostri conduc in fiecare zi, asa incat vrem sa fim un bun exemplu de comportament rutier”, spune Tomáš Lundák, directorul de transport la HOPI.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack