Servicii europene combinate de logistica, depozitare si transport


Valorile HOPI sunt exprimate prin eficienta serviciilor de logistica si siguranta transportului pentru clientii companiei de aceea ne place sa spunem ca reprezentam mai mult decat suma tuturor elementelor. Prin cele 13 locatii si 450.000 de mp de spatii de depozitare operate in 6 tari din Europa Centrala si de Est, precum Romania, Ungaria, Slovacia, Republica Ceha, Polonia si Austria, HOPI asigura ofera solutii profesionale pentru segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura de peste 25 de ani.

La nivel de Grup, flota companiei de 400 vehicule (avand o capacitate intre 6 si 36 paleti), cu 7 milioane de paleti distribuiti anual, HOPI asigura solutii de flexibilitate prin contracte cu transportatori de incredere. In Romania, HOPI desfasoara activitati de transport international prin parteneri contractuali selectati cu atentie si cu care sunt dezvoltate relatii de colaborare profesioniste si de lunga durata.

Eficienta in serviciile de logistica o reprezinta abordarea integrata a serviciilor. Astfel, HOPI, alaturi de partenerii din Romania si diverse locatii din Europa, asigura toate operatiunile de depozitare, incepand de la receptia marfii, manipulare, depozitare, pana la livrare. Misiunea noastra este sa livram cele mai bune solutii personalizate de depozitare si sa oferim solutii complete pentru lanturile de aprovizionare si vanzare adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri.

Tehnologia – motorul eficientei in serviciile de logistica

In cadrul HOPI, toate operatiunile se efectueaza prin scanare utilizand o aplicatie software WMS (dezvoltata de SAP) in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare, astfel incat se elimina posibilitatea erorii umane. Operam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless. La cerere putem oferi o integrare avansata cu sistemul dvs. ERP.

Avem peste 4.000 de angajati in Europa Centrala si de Est iar personalul nostru are experienta in ridicarea comenzilor multiple, gestionarea paletilor mixati, ridicarea si ambalarea pachetelor, esantionare, gestionare retururi si servicii de management al marfurilor. Oferim capacitati importante de depozitare in regim de temperatura ambientala. Marfurile se depoziteaza conform parametrilor legali, tinand cont de tipul de marfa si de cerintele si specificatiile Dvs. Depozitele pot f autorizate sanitar-veterinar pentru produse alimentare de origine animala si non-animala fiind dotate cu rafturi de stocare si utilaje de ridicat si manipulat adecvate.

Serviciile noastre urmaresc sa va simplifice logistica.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern

Echipa HOPI in Romania se extinde! Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern.

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Dalli Fater Mars DS Smith Canpack Azur