Follow us on

Oamenii conteaza: alegem strategia corecta de resurse umane in logistica

Cu peste 4.400 de angajati in sase tari din Europa Centrala si de Est si 13 spatii logistice si birouri operate, managementul resurselor umane reprezinta o prioritate pentru HOPI.
In activitatile de logistica, managementul lantului de aprovizionare este esential dar diferentiatorul fundamental in ceea ce face o companie sa fie remarcata in cadrul unei piete concurentiale sau regiuni, este reprezentant de factorul uman. Acesta, impreuna cu sistemele tehnologice si cu digitizarea, transforma solutiile logistice propuse unui client in strategie de dezvoltare si de optimizare a afacerilor.
Pentru a maximiza potentialul celor mai eficienti oameni, ne asiguram ca exista o strategie corecta de gestionare a resurselor umane pentru a angaja, pregati, mentine si optimiza forta de munca din domeniul logisticii.
Pentru a promova excelenta in performanta fortei de munca in logistica, Hopi alege o combinatie echilibrata a celor 3 categorii generale de strategii:

  • strategie bazata pe rezultate, care recompenseaza angajatii pentru indeplinirea obiectivelor KPI ;
  • strategie care recompenseaza oamenii pe baza comportamentului si nu a rezultatelor ;
  • strategie orientata spre dezvoltare, care recompenseaza angajatii pentru a-si desfasura in mod activ propriile abilitati ;

Strategiile descrise mai sus ajuta echipa de resurse umane sa joace un rol intr-un lant de aprovizionare implementat cu succes.

Desi nu exista nicio indoiala ca tehnologia este un factor cheie pentru succesul lantului de aprovizionare, cele mai bune aplicatii informatice devin deficitare fara o forta de munca logistica care sa o gestioneze si sa o exploateze in mod eficient.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern

Echipa HOPI in Romania se extinde! Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern.

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack