Follow us on

Construim parteneriate de durata

EXPERIENTA SI SERVICII LOGISTICE ADAPTATE LA NEVOILE CLIENTILOR

Cu o experienta de peste 25 de ani, HOPI ofera clientilor si partenerilor sai din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, solutii logistice profesionale complete, de la transport pentru orice regim de cantitate si temperatura pentru segmentul FMCG, livrare FTL, LTL, servicii de depozitare complete, includ coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.

SUSTINEM INOVATIA SI NOILE TEHNOLOGII IN LOGISTICA

De asemenea, operatiunile din departamentele HOPI se bazeaza pe sisteme si tehnologii moderne, prin scanare utilizand WMS, o aplicatie software dezvoltata de SAP, in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare, astfel incat se elimina posibilitatea erorii umane. In serviciile de logistica pe care le oferim, ne ghidam dupa principiile FIFO, FEFO, LEFO, conform cerintelor clientilor; toate operatiunile in depozit utilizeaza scannere wireless. In functie de nevoi si cerinte, HOPI poate oferi o integrare avansata cu sistemul ERP al clientilor.

PUNEM PRET PE CALITATEA UMANA

Astfel, alaturi de experienta dobandita si dovedita pe o piata concurentiala si cu provocari multiple de-alungul unui sfert de secol in zona Europei Centrale si de Est si tehnologiile la zi si inovative pe care le utilizam in operatiunile de logistica curente, HOPI pune accent pe calitatea umana si pe serviciile de client service oferite 24/7. Lucram cu parteneri si furnizori de top si oferim servicii profesionale unor clienti de top.

CIFRE MARI, ASTEPTARI MARI

Prin cele 13 locatii si 450.000 de mp de spatii de depozitare operate in 6 tari din Europa Centrala si de Est, precum Romania, Ungaria, Slovacia, Republica Ceha, Polonia si Austria, HOPI asigura ofera solutii profesionale pentru segmentul FMCG, in toate regimurile de temperatura de peste 25 de ani.

La nivel de Grup, flota companiei de 400 vehicule (avand o capacitate intre 6 si 36 paleti), cu 7 milioane de paleti distribuiti anual, HOPI asigura solutii de flexibilitate prin contracte cu transportatori de incredere. In Romania, HOPI desfasoara activitati de transport international prin parteneri contractuali selectati cu atentie si cu care sunt dezvoltate relatii de colaborare profesioniste si de lunga durata.

CONTINUAM SA CRESTEM IMPREUNA CU PARTENERII NOSTRI

De curand, HOPI a decis modernizarea logisticii in zona eficientizarii ambalarii produselor lactate si, în colaborare cu Hollandia, a lansat in Cehia un proiect inovativ de linie automata de mixare. Ambele companii au ajuns la concluzia ca tehnologiile moderne si eficiente, cum ar fi robotii si automatizarea treptata a operatiunilor, vor reprezenta un avantaj competitiv in zona serviciilor de logistica în anii urmatori.

Astfel de parteneriate si de proiecte au fost realizate cu succes de-alungul timpului si ne mandrim cu serviciile de inalta calitate si personalizate pentru fiecare dintre clientii nostri, fie companii multinationale cat si locale si antreprenoriale: Procter&Gamble, Dalli, Fater, Mars, Canpack, DS Smith, Azur.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern

Echipa HOPI in Romania se extinde! Angajam tractionisti pentru departamentul de transport intern.

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack