Follow us on

Mai multe despre HOPI

O afacere pentru secolul XXI: Responsabilitate. Sustenabilitate. Atentie.

Valorile noastre sunt la fel de importante pentru noi ca si pentru afacerea noastra. Buna noastra reputatie, satisfactia clientilor si angajatilor nostri, dezvoltarea sustenabila a intregii societati sunt esentiale pentru afacerea noastra. Avem o strategie de mediu detaliata, suntem activi in numeroase actiuni de responsabilitate sociala si suntem ghidati de codul etic al firmei.

Codul etic

Credem ca o afacere de buna calitate este la fel de importanta ca si relatiile de calitate intre parteneri. De aceea avem un cod etic pe care il respectam cu atentie in HOPI.

Angajatii nostri

In HOPI dorim sa cream un mediu de lucru caracterizat printr-o atmosfera de incredere reciproca si respect pentru toti angajatii. Toti angajatii sunt responsabili de performanta muncii lor pentru a ne mentine buna reputatie. Ne straduim sa dezvoltam continuu capabilitatea angajatilor nostri, sa le dam sansa de a se dezvolta in cariera si sa mentinem o comunicare deschisa cu ei prin procesele de informare si comunicare. Dorim ca toti sa lucreze impreuna, alcatuind o singura echipa cu un tel comun.

Onestitate si integritate

HOPI se conduce dupa principiile onestitatii si conduitei corecte. Actionam in acest fel cu furnizorii, clientii, competitorii si angajatii nostri. Suntem deschisi, cinstiti si directi. In consecinta asteptam acelasi comportament si catre noi.

Partenerii de afaceri

Strategia noastra e sa castigam si sa mentinem colaborarea cu partenerii nostri prin calitatea serviciilor noastre, adaptate cerintelor si nevoilor lor. Ne conformam cerintelor ISO 9001, incluzand analiza de riscuri si determinarea punctelor critice pentru toate procesele logistice. Ne straduim mereu sa dezvoltam relatii reciproc avantajoase cu clientii, furnizorii si ceilalti parteneri de afaceri, conform principiilor si misiunii noastre.

Istoria HOPI RO

Compania a fost infiintata in 2013, cu sediul in Timisoara, extinzandu-ne apoi gradual portofoliul de clienti. In anul 2017 ne-am extins si in zona Bucurestiului. In prezent operam depozite in Timisoara si Bucuresti, pentru clienti internationali si locali, asigurand si servicii de transport international. Suntem mandri de premiile acordate de CCIA in ultimii ani (locul 1 in Timis si locul 3 pe tara), dovedind seriozitatea afacerii noastre.

Strategia de mediu

Depunem eforturi continue pentru a minimiza efectul asupra mediului. Avem un sistem de selectare a deseurilor si proceduri de reducere a impactului asupra mediului.

Iluminat

Am instalat surse de iluminat eficiente in toate depozitele noastre; utilizam suprafete reflectorizante si senzori de miscare pentru a economisi energia.

Transport

Am adoptat treptat standardele EURO 5 si 6. Prin aceasta si prin planificarea centralizata, diversificarea flotei si instruirea soferilor referitoare la condusul economic, maximizam economiile consumului de carburant.

Deseuri

Reciclam toate tipurile de desuri, nu doar cele comune, acordand aceeasi atentie si deseurilor provenite din aparatura electronica, cartuse de imprimanta, ulei hidraulic, baterii, etc.

Responsabilitate Sociala

Prin activitatile desfasurate sustinem numeroase proiecte sportive, culturale si educationale, care imbunatatesc societatea noastra si contribuie la cresterea satisfactiei vietii concetatenilor nostri.

Oferta angajare

toate ofertele de angajare

STIVUITORIST

Responsabilitati principale (Parc Logistic P3, depozit 6, Chiajna): mutarea paletilor cu reachtruck din / in raft lucru cu scanner descarcare / incarcare cu liza electrica repaletizare baxuri pe palet sortare produse

Salariu: 0 - 0 Kč

Mai multe informatii

De ce sa alegi HOPI?

Punctul nostru forte este orientarea catre nevoile clientilor, asigurata prin satisfactia angajatilor nostri.

Mai multe despre HOPI
Acoperire Europa Centrala
Stabilitate, flexibilitate si siguranta
Angajator corect
Servicii de calitate pentru clienti
Imbunatatire continua
Dezvoltarea potentialului uman

Companii
care au incredere in noi

Referinte selectate
P&G Fater Mars Canpack